WIMPERLIFTING_StudioBelinda.jpg
Langere, vollere wimpers? Elke vrouw droomt ervan! Maar niet iedereen voelt zich prettig bij Express lashes, oftewel kunstwimpers.

Wimperlifting

Het gevoel dat er ‘iets’ rondom de ogen zit, wordt in sommige gevallen als oncomfortabel ervaren. LVL Lashes is nu de oplossing voor vrouwen die wel langere, vollere wimpers willen, maar voor wie kunstwimpers geen optie zijn.

  • Resultaat 2 á 3 maanden zichtbaar
  • Licht en natuurlijk
  • Niet schadelijk
  • Waterbestendig

WAT IS WIMPERLIFTING?

Wimperlifting van LVL Lashes is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. LVL Lashes is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de LVL-techniek worden de wimpers verlengd, om een sprekende blik te krijgen. 

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. Onze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het het gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent overbodig! Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers, en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor gaan de wimperhaartjes afbreken doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

VOORDELEN VAN WIMPERLIFTING

1. Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.
2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.
3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant
4. Ogen lijken groter.
5. Geeft een natuurlijke uitstraling.
6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Prijs: 72€
Maak meteen een afspraak !