studiobelinda_lichaam_hotstone.JPG

AROMA FUSION LICHAAMSVERZORGING

Voyage en Polynesie
Tijdens een reis doorheen frans Polynesië gaat u dankzij de geuren van Jasmijn en de Tiare bloem volledig wegdromen. Het volledige lichaam krijgt een scrub gevolgd door een massage van 60 minuten met focus op de rug die behandeld wordt met hotstones.
90€


Balade en Foret
Doorheen deze boswandeling ontvangt u een peeling van het lichaam, een massage van het volledige lichaam, met focus op de benen met behulp van bamboesticks. 
90€


Delice de Corse
Deze lichaamsbehandeling omvat een suiker scrub van het volledige lichaam, gevolgd door een lichaamsmassage van 60 minuten. De geuren van zoete sinaas en mandarijn wanen je in de prachtige natuur van Corsica. Dankzij de drukpuntmassage van handen en voeten, smelt spierspanning weg en verblijft u nadien met nieuwe energie.
90€

Escapade Provencale
Deze lichaamsbehandeling omvat een scrub van het lichaam, gevolgd door een lichaamsmassage van 60min. Dankzij de geuren van lavendel droom je weg net alsof je in de Provence bent. De warme scrub maakt de huid zacht en laat je volledig relaxen.
90€

StudioBelinda_AromaFusion

Wellness gelaatsverzorging + Hotstone Rugmassage 
Deze verzorging is ideaal om te ontstressen ,dankzij de werking van de warme stenen, de hydraterende aromatische producten en de ontspannende cocoonmassage, worden spanningen opgeheven, gaat de teint stralen en komt het volledige lichaam tot rust. 
90€


Klassiek Lichaamsmassage 55€
Hotstone Rugmassage 45€
Rugmassage 40€
Bamboemassage (volledige benen) 45€
Drukpuntenmassage (handen en voeten) 45€
Lichaamspeeling 35€