StudioBelinda_Gezicht_1.jpeg

Gelaatsverzorging 

Product Yon-Ka

Yon-Ka is al meer dan 60 jaar pionier in het maken van verzorgingen en producten op basis van een samenspel van aromatherapie en fytotherapie. Alle producten worden ontworpen en geproduceerd in Parijs. 
Naast de aromatische geuren van een Quintessence* van essentiële oliën, werkt Yon-Ka op basis van klinische testen om resultaat te kunnen garanderen. Tijdens elke verzorging wordt een huidanalyse gedaan en wordt de verzorging aangepast naargelang huidtype en huidprobleem.

*De 5 essentiële oliën, geranium, cypress, lavendel, tijm en rozemarijn zorgen voor een kenmerkende geur die relaxerend en verzorgend werken. 

Yon-Ka vind u op alle continenten in meer dan 50 landen, waardoor de producten aan verschillende wetten en regels van cosmetica voldoen. Elk Yon-Ka instituut hanteert dezelfde rituelen en alle verzorgingen zijn over de hele wereld gelijk.

Verzorgingen:


Yon-ka Gelaatsverzorging
Wanneer u voor het eerst komt voor een gelaatsverzorging zal het steeds "grand classique" verzorging zijn, nadien wordt door de schoonheidsspecialiste gekozen welke verzorging best bij de noden van de huid past.

Grand Classique (90min)
Dit is één van de meest uitgebreide en complete verzorgingen om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint de doen stralen. Deze behandeling op maat die op iedere leeftijd aanbeveling verdient, is gebaseerd op een exclusief en grondig "Yon-Ka" reinigingsprocédé in 5 fasen. Uitgevoerd in de zuurstof-verstrekkende atmosfeer van de 5 Quintessence etherische oliën, wordt de huid stap voor stap gezuiverd en opgehelderd . 
Resultaat: een zuivere huid, een stralende teint en een weldadig gevoel van ontspanning.
69€


Wellness gelaatsverzorging + Hotstone Rugmassage 

Deze verzorging is ideaal om te ontstressen, dankzij de werking van de warme stenen, de hydraterende aromatische producten en de ontspannende cocoon-massage, worden spanningen opgeheven, gaat de teint stralen en komt het volledige lichaam tot rust. 
90€

 

Hydralessence (60min)
Voelt jouw huid trekkerig aan, gaat ze prikken, wordt ze ruw, vertoont ze fijne rimpeltjes en een fletse teint? Dit zijn allemaal manieren waarop jouw huid laat blijken dat ze behoefte heeft aan hydratatie. Deze ultra-werkzame behandeling helpt de balans, de soepelheid en de zachtheid van de huid snel te herstellen. Het geheim van haar doeltreffendheid? De sterk verzachtende werking van algen- en fruitextracten, de hydraterende kracht van 2 maskers waarvan er één in gemasseerd wordt onder een fijne aromatische nevel, en tot slot een herstellend duo dat aangebracht wordt volgens de "Yon-Ka" technieken om de hydratatie te reactiveren. 
"Yon-Ka" extraatje: tijdens deze behandeling wordt een hydraterende en ex-foliërende scrub met citrusextracten op de huid aangebracht.
Resultaat: een herbronde, gekalmeerde en herstelde huid die er weer mooi uitziet en zacht aanvoelt. Kies voor Hydralessence visage van zodra de eerste tekenen van ongemak en uitdroging optreden. 
Deze behandeling is ideaal vóór het aanbrengen van zelfbruiner, of vóór het zonnen.
65€

Vital Defense (60min)
Préventieve anti-age verzorging. Ideale verzorging voor dames tussen de 25-35 jaar die blootgesteld worden aan allerhande invloeden van buitenaf. Werkt anti-oxidant, anti-vervuiling, pre-anti-aging. Zeer reinigende verzorging door middel van twee kleimaskers.
65€

Optimizer (90min)
Deze liftende en herstructurerende anti-aging behandeling stimuleert de natuurlijke huidopbouw. Rijk aan lupine- en hibiscus peptiden, zeecollageen- en hyaluron zuur, verstevigt ze de huidstructuur. Het co-enzym Q10 bestrijdt de vrije radicalen.
75€


Time resist  (90min)
De time resist behandeling, is een anti-age behandeling op basis van plantaardige stamcellen die de tekenen van huid veroudering tegen gaat. 
Deze behandeling zal rimpelvorming zichtbaar verminderen, werkt hydraterend en voedend. 
Ideaal voor iemand die de invloeden van tijd wil verminderen.
79€


Alpha Vital (60min)
Deze ultra technische anti-aging behandeling bezorgt je van bij de eerste behandelbeurt weer een gladde, frisse en heldere huid. Dankzij de gecontroleerde toepassing van cel vernieuwende en intens hydraterende fruitzuren, wordt de celvernieuwing gestimuleerd en de teint opgehelderd, terwijl lijntjes en rimpels vervagen
65€


Soin Pureté (60min)
Reinigende verzorging, ideaal voor een onzuiver, acné-huid. In deze verzorging wordt extra aandacht gespendeerd aan het verwijderen van comedonen, actieve acné en een onzuivere huid. Nadien is de huid zichtbaar gezuiverd en heeft de huid meer eclat.
65€


Sensitive (60min)
Kalmerende verzorging die specifiek werkt op het verzachten van roodheid en huid gevoeligheid. Na één enkele verzorging ziet u resultaat.
65€


Soin teenager (10-19jaar)
Deze reinigende gelaatsverzorging specifiek voor tieners, is ideaal voor een acné huid die zuivering en balans nodig heeft. Tijdens deze verzorging wordt veel aandacht geschonken aan het verwijderen van mee-eters en onzuiverheden.
55€